maanantai 6. elokuuta 2012

Tuoksutreffit

Mistäs on hyvät tuoksutreffit tehty? Hyvästä seurasta, runsaasta määrästä kivoja eri tuoksuja ja tällä kertaa myös auringosta! Olin tuoksufoorumilta tutun Sumukorennon kanssa eilen tuoksutreffeillä. Koska ilma oli aurinkoinen, parkkeerasimme nurmikolle haistelemaan toistemme hajuvesiä, joita olimme ottaneet mukaan. Mukana oli niin näytteitä kuin koko pulloja. Tuoksutreffien tarkoituksena on siis viettää aikaa ihanien samanhenkisten ihmisten kanssa ja päästä haistelemaan tuoksuja oman kokoelmansa ulkopuolelta ja vaihtamaan niistä ajatuksia. 

Kuvan äkkäsin ottaa vasta kun teimme jo lähtöä

Mitäs parin tunnin istumiselta sitten jäi käteen? No, palanut olkapää ja monta tuoksua käsivarsilla. Polvetkin saivat oman osansa. Ja uusi tuoksurakkaus!

Parfums de Marlyn Godolphin ja Ispazon olivat miellyttäviä tuttavuuksia, voisin kuvitella, että Mr. Tuoksuttelija pitäisi Ispazonista vaikka se ei ollutkaan minulle tehty. Oli nimittäin sen tyylinen metsäinen tuoksu. Robert Piguetin Bandit hävisi iholtani kuin tuhka tuuleen, samoin E.Coudrayn Ambre Vanille. Feminite du Bois ei sopinut iholleni. Toisaalta päivän ongelmana oli se, että aurinko paistoi täydeltä terältä ja poltti tuoksut. Jos Godolphin oli mielestäni jokseenkin miellyttävä, en mene luottamaan täysin nyt mielipiteeseeni. Testasin vain pieniä määriä, joita aurinkoinen iho vääristi ja niitä oli montaa kerralla. 

Mutta rakkaudestani olen varma. Koko loppupäivän huomasin huokaavani monta kertaa kuinka hyvältä tuoksun. Se leijaili nenääni olkapäältäni, eikä sitä voinut sekoittaa mihinkään muuhun. Guerlain Spiriteuse Double Vanille vei sydämeni. Ihanan herkullinen ja savuinen vanilja. Paksu ja täyteläinen muttei ällöttävän makea. Kun rakkaus tulee niin sen kyllä huomaa! Ihollani oli vielä tänäänkin ripaus vaniljaa jäljellä. 

kuva


Kiitos Sumukorennolle hyvästä seurasta ja uudesta tuoksurakkaudesta!